25 липня 2021 р. 20:16

Вулиця Тролейбусна в Одесі й досі потерпає від наслідків негоди

Вулиця Тролейбусна в Одесі й досі потерпає від наслідків негоди

В низинах на території Одеси зібралась і застоюється дощова вода. Внаслідок цього затоплені земельні ділянки з врожаєм, будинки і споруди, псується майно, повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Одескій області..

25 липня рятувальники відкачували дощову і грунтову воду з прибудинкових територій на вулиці Тролейбусній. Для цього фахівці задіяли дві водяні мотопомпи високої продуктивності. До проведення робіт ДСНС залучила 7 фахівців та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки. 

Нагадаємо, величезні затори, що утворилися внаслідок підтоплення Одеси через потужну зливу, не дозволяють одеситам і гостям міста вчасно дістатися з Суворовського району в центр. Про це повідомили кореспонденти ІзбірКома.

Для мешканців вулиці Шефської в Одесі, які не можуть через негоду перебувати в своїх домівках, організовано мобільний пункт для тимчасового розміщення. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Нагадаємо, сильні дощі випали в центральній та північній частині Одеської області. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС регіону.

Так, 20 липня рятівники 4 рази виїжджали на прибирання дерев з проїжджої частини дороги в смт Любашівка Подільського району. В цьому населеному пункті, як повідомив Telegram-канал THE WEATHER LAB, за декілька годин випало 45 мм опадів. Очевидці зафіксували шквальні пориви вітру і випадіння граду розміром до 88 мм у діаметрі. Дощило і в Роздільній. 

Велика злива спричинила повінь у селі Пиріжна Кодимської міської територіальної громади, повідомив офіційний сайт міської ради. 

Згідно з інформацією місцевої комісії ТЕБ та НС, внаслідок сильного дощу велика вода завдала шкоди садибам, знищила майбутній врожай, замулила городи та дорогу.

Також через потужну зливу була знеструмлена частина міста Кілія Ізмаїльського району. Про це повідомив у Facebook міський голова Вячеслав Чернявський.

Поділитися