29 квітня 2021 р. 08:51

Випускні вечори цього року проводитимуть в межах класів та без глядачів

Випускні вечори цього року проводитимуть в межах класів та без глядачів

Департамент освіти та науки Одеської обласної адміністрації рекомендував утриматись від загальних святкових лінійок та інших атрибутів випускних вечорів в школах Одещини цього року.

Про це повідомив директор департаменту Олександр Лончак, посилаючись на постанову головного санітарного лікаря України та лист Міністерства охорони здоров'я. 

За його словами, проводити випускні вечори цього року можна лише в межах одного класу і без глядачів, тому що стороннім взагалі заборонено перебувати у закладах освіти.

«Хоча ми й вийшли з «червоної» зони, робота освітніх закладів триває в умовах карантинних обмежень», - зазначив він.

Нагадаємо, минулого року Департамент освіти і науки Одеської міської ради вирішив відмовитися від організації пришкільних літніх таборів, так званих «майданчиків» не буде навіть після пом'якшення карантинних обмежень.

Нагадаємо також, що Одеська область за кількістю зареєстрованих минулої доби випадків COVID-19 не потрапила до низки лідерів, а за кількістю померлих посідає четверте місце.

Одеська область за кількістю зареєстрованих минулої доби випадків COVID-19 посіла четверте місце, а за кількістю померлих - друге. 

Після сильного сплеску COVID-19 в Україні загалом та в Одеській області зокрема наразі спостерігається падіння кількості випадків інфікування. 

Темпи поширення COVID-19 в Одеській області продовжують знижуватися і за показниками вже досягли рівня «жовтої» зони.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися