20 травня 2021 р. 21:13

Вибори ректора одеського педагогічного університету перенесли

Вибори ректора одеського педагогічного університету перенесли

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет оголосив конкурс на заміщення посади ректора Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». 

Відповідний наказ міністра оприлюднила пресслужба міністерства.

Згідно з наказом вибори ректора Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» провести 20 жовтня 2021 року. 

Зазначимо, що в лютому міністр вже підписував аналогічний наказ, яким призначав вибори на 19 травня 2021 року. 

 

Нагадаємо, у квітні Міністерство освіти та науки України призначило виконуючим обов’язки ректора Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку кандидата фізико-математичних наук, доцента кафедри фізики Олександра Назаренка.

В лютому Міністерство освіти та науки призначило професора В'ячеслава Трубу ректором Одеського національного університету ім. Мечникова.

У грудні в ОНУ ім. Мечникова у два тури пройшли вибори ректора. Більшістю голосів виборців було обрано В'ячеслава Трубу.

У січні 2021 року стало відомо, що ректора Одеського національного медичного університету Валерія Запорожана не можуть зареєструвати в єдиному реєстрі через його позови.

Професор Валерій Запорожан переміг на виборах ректора Одеського національного медичного університету. Після підрахунку голосів з'ясувалося, що його підтримали 812 виборців (78,4%), про це повідомили на сайті вузу.

Поділитися