20 травня 2021 р. 19:26

Верховна Рада України призначила міністрів економіки та інфраструктури

Верховна Рада України призначила міністрів економіки та інфраструктури

Верховна Рада України призначила Олексія Любченка міністром економіки – першим віцепрем’єром, а керівника «Укравтодору» Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури.

У квітні Кабінет міністрів вдруге призначив Олексія Любченка головою Державної податкової служби України, а вперше він очолив це відомство 29 квітня 2020 року.

До цього був першим віцепрезидентом приватного акціонерного товариства «Украгрохімхолдинг» і радником голови відділу радників Департаменту забезпечення діяльності Державної фіскальної служби.

У 2009 році він став заступником голови Державної податкової адміністрації України. 

Олександр Кубраков 2019 року став депутатом Верховної Ради за списком партії «Слуга народу», окрім того в листопаді 2019 року він переміг у конкурсі на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України, у грудні 2019-го склав депутатський мандат.

Також 20 травня народні депутати України проголосували за призначення головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я. 

18 травня Верховна Рада України підтримала відставку міністрів інфраструктури Владислава Криклія, економіки Ігоря Петрашка та охорони здоров'я Максима Степанова

Поділитися