01 липня 2021 р. 20:14

В трьох районах Одеси не буде води

В трьох районах Одеси не буде води

Філія «Інфоксводоканал» повідомила про припинення водопостачання споживачів Київського, Малиновського та Приморського районів міста у ніч з 2 липня по 8:00 3 липня.

Як зазначається в повідомленні, це зроблять через необхідність виконання робіт по заміні двох засувок умовного диаметру 500 міліметрів у машинному залі водонасосної станції «Головна» на вулиці Водопровідна, 15.

Зазначимо, що останнього разу велике відключення води відбулося у зв'язку із аварією на міських електромережах, коли було знеструмлено водонасосну станцію "Головна" та адміністративну будівлю "Інфоксводоканалу", а також резервні вводи електропостачання. 

В квітні три райони Одеси: Київський, Малиновський та Приморський залишилися без водопостачання з 23:00 15 квітня до 7:00 16 квітня через встановлення нового насосного обладнання на водонасосній станції "Головна":

У минулому році одесити з Приморського, Київського та Малиновського районів залишалися без водопостачання з 23:00 19 серпня до 7:30 20 серпня.

Тоді це було вже друге масштабне відключення води через цей ремонт за два тижні. Так, 6 серпня о 23:00 вимкнули воду через заміну комунікацій в Новощіпному ряді; тоді також обіцяли подати воду в 7:30, але ввімкнули лише після 10 години.

Ще довше одеситам довелося бути без води в кінці липня 2020 року, коли з тієї ж причини відключили воду на добу. Співробітники ТОВ «Ростдорстрой» не змогли впоратися з проблемою і змушені були кликати на допомогу працівників «Інфоксводоканала».

 

Поділитися