03 січня 2021 р. 11:37

В Тарутинському районі 6-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення щелепи

В Тарутинському районі 6-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення щелепи

Хлопчика з вогнепальним пораненням щелепи з місця проживання доставлено у районну лікарню 1 січня. Стан дитини наразі стабільний, загрози її життю немає. 

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Найполіції в Одеській області.

З будинку пораненої дитини, де вона проживає з родиною, поліцейські вилучили три одиниці мисливської зброї з відповідними дозволами, яка на момент вилучення знаходилася у сейфі.  Наразі призначено низку експертиз, правоохоронцям належить встановити обставини поранення дитини.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією статті 264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 Нагадаємо, що в Новорічну ніч одесити більше 300 разів викликали поліцію. Патрульні відпрацювали 302 виклики, виявили 13 водіїв, які сіли за кермо в стані спяніння.

А 1 січня, коли українці ще продовжують святкувати, по країні на вулиці населених пунктів виїхали 1577 екіпажів патрульної поліції та від громадян спецлінії 102 надійшло 7294 виклики.

Нагадаємо, що патрульна поліція Одеси вирішила вгамовувати вуличних гонщиків, які планували «закрити рік» великим заходом біля аеропорту, та це виявилося сюрпризом для водіїв та громадян. 

Справа в тому, що коли любителі гострих вражень зрозуміли, що на звичному місці їм не покататись, вони вирішили зібратись на Привокзальній площі, через що в центрі міста створився великий затор, а поліції довелося застосувати силу. 

Одеський міський голова Генадій Труханов пообіцяв представникам руху автолюбителів «TheMOST» звернутися до голови Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького щодо виділення ділянки для проведення перегонів та дрифту.

Нагадаємо, що голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що від 21 листопада, в Україні діють нові санкції за порушення карантину, проте поліція працюватиме на профілактику. 

Поділитися