02 листопада 2021 р. 17:15

В одеську мерію пускатимуть лише вакцинованих або протестованих

В одеську мерію пускатимуть лише вакцинованих або протестованих

Доступ в будівлі одеського муніципалітету на Думській площі та Косовській обмежили через COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі мерії.

"Буде обмежено доступ сторонніх осіб та відвідувачів до адміністративних будівель Одеської міської ради, розташованих за адресою: пл. Думська,1 та вул. Косовська, 2-Д (крім Центру надання адміністративних послуг Одеської міської ради).

Вхід до адміністративної будівлі Одеської міської ради, що розташована за адресою: пл. Думська,1 буде можливий виключно з сертифікатом про вакцинацію або ПЛР-тестом, зробленим не пізніше як за 72 години", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що під час дистанційного засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Одеської міської ради міський голова Геннадій Труханов розпорядився пускати на найближчу сесію депутатів та відвідувачів лише за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту полімеразної ланцюгової реакції, зробленого не пізніше ніж за 72 години до дня засідання.

Міністерство охорони здоров'я у своєму щоденному звіті про перебіг COVID-19 в країні повідомило про 20 летальних випадків, зафіксованих в Одеській області за добу 1 листопада. .

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися