29 грудня 2021 р. 12:30

В Одеській облраді підтримали перерозподіл коштів на реконструкцію дитячої лікарні в Одесі

В Одеській облраді підтримали перерозподіл коштів на реконструкцію дитячої лікарні в Одесі

Постійна комісія Одеської обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності, під час засідання підтримала проєкт розпорядження голови Одеської облдержадміністрації про перерозподіл доходів та видатків обласного бюджету на 2021 рік.

Про це повідомили у пресслужбі облради.

Розпорядження передбачає низку змін щодо покращення закладів охорони здоров’я області. 

Відтак, 318 тис. грн перенаправлено на будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Старі Маяки Березівського району.

220 тис. грн перенаправлено на придбання медичного обладнання для КНП «Центральна районна лікарня» Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району.

За ініціативою голови Одеської обласної ради Григорія Діденка 4,5 млн грн з резервного фонду місцевого бюджету будуть направлені на реконструкцію будівлі Дитячої міської клінічної лікарні №3 в Одесі — на умовах співфінансування. Було зазначено, що в цьому закладі лікуються діти зі всієї області. 

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України розподілив 26,9 мільярдів гривень субвенції місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах у 2021 році. 733 мільйони 31,5 тисяч гривень мала отримати Одеська область.

8 грудня Одеська міська рада підтримала виділення комунальному підприємству "Теплопостачання міста Одеси" 500 мільйонів гривень на 2022 рік. 

Раніше Верховна Рада України ухвалила закон про зміни у бюджет 2021 року, врахувавши компенсацію для теплопостачальників суми відшкодування різниці в тарифах, а в разі ухвалення змін у другому читанні борг комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси" перед НАК "Нафтогаз" реструктуризують.

Поділитися