05 жовтня 2021 р. 15:07

В Одеській області закрили міст

В Одеській області закрили міст

Рух на мості, який розташований на 37 кілометрі дороги Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове, з 4 жовтня 2021 року буде перекрито.

Про це повідомили у пресцентрі Служби автомобільних доріг України в Одеській області. 

Міст перекрито через аварійний стан.

У 2020 році Служба автомобільних доріг виступила замовником на розробку проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт мосту. Наразі проєкт, згідно якого будуть виконуватися ремонтні роботи знаходиться на завершальній стадії проєктування.

Згідно з проєктом, передбачено:

  • влаштування нової збірно-монолітної залізобетонної плити довжиною 33 метри;
  • влаштування додаткових паль для посилення мосту;
  • заміна існуючих балок на армовані балки;
  • відновлення ригелів.

Нагадаємо, управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради шукає підрядника на виконання робіт з укріплення схилу в районі 16-ї станції Великого Фонтану.

Державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України" оголосило тендер для обрання компаній, яким заплатять за капітальних ремонт ділянок на двох дорогах загального користування.

Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання компанії, яка зробить коригування проєктної документації на будівництво мостового переходу через Сухий лиман з підходами в с. Малодолинське на автомобільній дорозі «Одеса-Чорноморськ».

Поділитися