09 жовтня 2021 р. 12:14

В Одеській області в результаті пожеж загинули дві людини

В Одеській області в результаті пожеж загинули дві людини

Вранці 9 жовтня на Одещині сталося одразу дві пожежі: рятувальники гасили вогонь в селах Палійове і Понятівка. За даними ДСНС, на місцях подій знайшли тіла загиблих чоловіка та жінки.

Тож, о 5 годині до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання будинку у селі Палійове Вигоднянської територіальної громади. Там відкритим полум'ям горів одноповерховий житловий будинок. Пожежу було локалізовано на площі 80 м кв. о 6 годині 20 хвилин.

За інформацією рятувальників, ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Під час проведення розборки та проливки о 8 годині ранку було виявлено чоловіка 1979 року народження.

Фото: Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області

Також о 7 годині надійшло повідомлення про загорання будинку у селі Понятівка, Роздільнянського району.

По прибуттю на місце виклику, рятувальники встановили загорання домашнього майна (постільних речей) у одноповерховому житловому будинку. О 8 годині пожежу ліквідували на площі 6 квадратних метрів.

Під час гасіння пожежі виявлено загиблу господарку будинку 1944 року народження. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надало інформацію про порушення, які були виявлені інспекторами у школах Одеси, що ДСНС вимагає закрити в суді.

Представники департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради звернулися до управління Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо проведення перевірки в торгівельному центрі на Грецькій площі, 1 та вжиття відповідних заходів щодо нього.

Поділитися