06 травня 2021 р. 10:25

В Одеській області шукають зниклого прикордонника

В Одеській області шукають зниклого прикордонника

На озері Тудорове, що лежить між річками Дністер і Турунчук в Одеській області, перевернувся моторний човен, на якому патрулювали кордон четверо військовослужбовців Держприкордонслужби, повідомляє офіційний сайт ДПСУ.

Троє прикордонників дісталися суходолу, причому одного з них колега фактично витягнув на собі. Усі врятовані переохолодилися, один отримав травму ніг. Постраждалим надано необхідну допомогу.

Пошуки ще одного прикордонника тривають.

До пошуків залучені прикордонники довколишніх підрозділів, співробітники сектору водної поліції Одеського районного управління, ДСНС, рибалки. Також ведуться пошуки з повітря. Для цього залучено вертоліт Одеської авіаескадрильї Держприкордонслужби. Працюють водолази-рятівники.

Обставини, через які сталася надзвичайна подія, з’ясовуються. Поінформовано органи прокуратури та призначено службове розслідування.

Нагадаємо, 28 квітня 2021 року під час пленарного засідання VI сесії Одеської міської ради питання відведення землі ДПСУ під санаторієм прикордонників стало каменем спотикання для депутатів. 

Наприкінці березня українські прикордонники виявили 8 українців з підробленими ПЛР-тестами. 

Служба безпеки України викрила виконуючого обов’язки керівника підрозділу одного з відділів Білгород-Дністровського прикордонного загону на систематичному отриманні хабарів.

Поділитися