10 вересня 2021 р. 12:37

Одеська мерія витратить 25 тисяч на відеоролики проти булінгу

Одеська мерія витратить 25 тисяч на відеоролики проти булінгу

Одеський міський голова Геннадій Труханов втретє поспіль підписав розпорядження про проведення міського конкурсу аматорських соціальних відеороликів «STOP булінг» у 2021 році.

Як і в минулі роки, на це виділять 25 тисяч гривень. 

Фінансування виділяється в межах Міської цільової програми з реалізації сімейної, ґендерної політики, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми на 2019-2021 роки.

Конкурс проводять вже втретє поспіль з 2019 року. В 2020 році також виділили 25 тисяч. 

У 2019 році під час нагородження переможців конкурсу міський голова намагався пожартувати проте невдало. Тоді під час аппаратного засідання 2 грудня, мер запропонував ідею створення конкурсу відеороликів «Стоп депутатському ідіотизму». Того року конкурс «STOP булінг» проводився вперше.

Нагадаємо, у квітні 2020 року обласна комісія, яка була створена при Департаменті освіти для перевірки ситуації в Ізмаїлі, за результатами своєї роботи рекомендувала міському голові Андрію Абрамченко притягнути до дисциплінарної відповідальності начальницю міського відділу освіти Жанну Волканецьку, а так само посилити контроль за її відомством.

Скандал за участю вчительки Жанни Мунтян загальноосвітньої школи №11 в Ізмаїлі виник в кінці лютого 2020 року, коли кілька дітей 9-А класу, в якому вона була класним керівником, поскаржилися на те, що стосовно їх вчителька застосувала булінг (образливо висловлювалася, висміювала в присутності інших, залякувала).

Поділитися