07 липня 2021 р. 08:21

В Одесі загасили пожежу на заводі "Стальканат"

В Одесі загасили пожежу на заводі "Стальканат"

Пожежа в одному з приміщень заводу "Сальканат" на вулиці Водопроводній неподалік від залізничного вокзалу сталася вранці 7 липня. 

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, рятувальники дізналися про подію о 5:50. 

Їм повідомили про задимлення, а коли пожежники прибули до місця події, то виявилося, що горить масляна ванна на другому поверсі трьохповерхового виробничого цеху по виготовленню сталевого канату. Через значну задимленність рятувальники працювали в апаратах для органів дихання та зору.

О 6:20 хвилин пожежа була ліквідована на площі 10 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток встановлюються.

Нагадаємо, будівля за адресою: вулиця Старопортофранківська, 10  в центрі Одеси розвалилася 6 липня 2021 року. А за годину потому впала стеля в квартирі на вулиці Степовій вбила господарку квартири.

Слід зазначити, що це вже третє обвалення в Одесі за останні два тижні. Так, 27 червня о 20 годині черговий обвал будівлі на вулиці Косвенна, 27.   

Одеські рятувальники ввечері 14 червня ліквідували загоряння в будівлі покинутого санаторію «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці.

Також в червні в Одесі на електричній підстанції «Чумка-3», що на вулиці Транспортній, 3, стався вибух, однак за словами рятівників, пожежі як такої немає.

Поділитися