24 січня 2021 р. 17:06

В Одесі з понеділка планують продати права оренди приміщень в центрі міста

В Одесі з понеділка планують продати права оренди приміщень в центрі міста

Фонд державного майна України протягом наступного тижня планує провести 50 орендних аукціонів, зокрема в Одесі йдеться про приміщення за чотирма адресами.

Про це повідомили у пресслужбі Фонду. 

На проспекті Шевченка, 12 йдеться про продовження договору оренди нежитлових приміщень, що розташовані на другому поверсі лабораторного корпусу площею 127,8 квадратних метрів зі стартовою ціною 15 тис. 110 грн, а також нежитлових приміщень на 1-му та 2-му поверхах лабораторного корпусу площею 440 кв.м за 63 тис. 540 грн. Приміщення перебувають на балансі ДП „Державний проектно-вишукувальний та науково-дослідний інститут морського транспорту „ЧОРНОМОРНДІПРОЕКТ". 

Також планують здати в оренду нежитлових приміщень окремо розташованої будівлі приймального відділення, загальною площею 197,3 кв.м, за адресою Французький бульвар, 85, що обліковується на балансі Державного закладу "Спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій імені В.П. Чкалова" МОЗ України. Стартова ціна оренди 4 тис. 816 грн. 

Також розіграють продовження договору оренди частини приміщення горища та частина покрівлі 3-поверхвоого учбового корпусу хімічного факультету універсітету ім. Мечникова, загальною площею 73,0 кв.м., на вулиці Єлісаветинська,14, що перебуває на балансі Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України в ході засідання протягом 9 вересня затвердив план пріоритетних дій уряду на 2020 рік, доручивши Фонду державного майна забезпечити приватизацію Одеського припортового заводу до кінця грудня 2020 року.

Адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету визнала бездіяльність департаменту комунальної власності Одеської міської ради порушенням законодавства про захист економічної конкуренції. 

Адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення АМКУ визнала дії Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, які полягають у визначенні виконавців земельних торгів без проведення конкурсу, порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних дій органу влади, які можуть призвести до усунення конкуренції, із зобов’язанням  припинити порушення. 

Поділитися