03 листопада 2021 р. 22:05

В Одесі планують створити урбан-парк в районі пляжу «Ланжерон»

В Одесі планують створити урбан-парк в районі пляжу «Ланжерон»

Депутати Одеської міської ради проголосували за відведення земельної ділянки між Трасою здоров'я та вулицею Чорноморською в районі пляжу «Ланжерон».

Як зазначається в рішенні тут планують створити урбан-парк на який в міській раді сподіваються отримати гроші в рамках президентського «Великого будівництва».

Йдеться про ділянку площею 1,6 гектар на території парку Ювілейний. Скільки витратять на будівництво поки невідомо. 

На цій же сесії депутати відмовилися підтримати проєкт рішення про створення парку «Воскресенський» на вулиці Бернадацці на території санаторію «Червоні зорі».

Зазначимо відповідно до розпорядження міського голови в Одесі відбудуться громадські слухання з обговорення питання про присвоєння назви скверу біля колишнього кінотеатру «Вимпел». 

Нагадаємо, прокуратура Одеси скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів. З’ясовано, що підрядник привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту та благоустрою території скейт-майданчика на Кримському бульварі в Одесі.

Визирська сільська рада Одеського району Одеської області оголосила тендер для обрання підрядника, якому сплатять за капітальний ремонт паркової зони по вулиці Дунаєва в селі Першотравневому. 

Поділитися