12 листопада 2021 р. 10:38

В Одесі підпалили склад супермаркету

В Одесі підпалили склад супермаркету

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області ліквідували пожежу магазину "Сільпо"  в Київському районі міста Одеси по вулиці Академіка Вільямса, 75.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС, про загоряння стало відомо о 2:03 хвилини. 

По прибуттю рятувальників до місця виклику встановлено загорання паперових залишків у одноповерховій металевій складський прибудові до магазину.

Пожежа ліквідована о 2:33 на площі 30 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Ймовірна причина пожежі — занесення джерела запалювання ззовні невстановленою особою.

Зазначимо, що раніше слідчі Головного управління Національної поліції України в Одеській області кваліфікували пожежу у нічному клубі на одеському узбережжі як умисне знищення або пошкодження майна.

Нічний клуб «True Man Hot Boat», що розташовувався на пляжі «Дельфін» в Приморському районі Одеси, згорів вночі 9 листопада.

31 серпня рятувальники вимушені були знову гасити пожежу на звалищі, що за межами села Абрикосове, Шабської територіальної громади Білгород-Дністровського району. 

Зазначимо, що 17 серпня тут же вирувала пожежа. І також підозрювали підпал.

Одеські рятувальники ввечері 14 червня ліквідували загоряння в будівлі покинутого санаторію «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, про пожежу рятувальники дізналися  19:19, а прибувши на місце виклику, вони встановили загоряння в закинутій будівлі на четвертому поверсі.

Це третя за п'ять років пожежа в покинутому санаторії. 25 вересня 2018 року один з корпусів санаторію також горів. А листопаді 2017 року згорів вщент. 

Нагадаємо, 4 червня минулого, 2020 року, поліція повідомила про затримку державного регістратора, який допоміг свого часу відвести у законного власника - ПАТ «Укрпрофоздоровниця» - одеський санаторій «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці.

Поділитися