26 квітня 2021 р. 16:26

В Одесі несподівано для мерії почали зносити рештки будівлі

В Одесі несподівано для мерії почали зносити рештки будівлі

Група будівельників в'їхала на територію колишнього Одеського судоремонтного заводу на вулиці Приморський та почали розбирати рештки будівель. 

Про це повідомив начальник Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв. 

"Прямо зараз на Приморській, 40 без жодних дозвільних документів розбирають будівлю.  Терміново на місце виїхали наші інспектори, які фіксують порушення. Ми також визвали поліцію. На місці помічена будівельна техніка, але ніяких документів на демонтаж не має.  Ми вимагаємо зупинити роботи до оформлення необхідних документів", - повідомив посадовець.

Нагадаємо, співробітники Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради знесли мансарду на Пушкінській, 34, яку намагалися побудувати без необхідних дозвільних документів. 

Спеціалісти управління державного будівельно-архітектурного контролю Одеської міської ради виявили у 2020 році 700 випадків проведення самочинних будівельних робіт.

У січні 2021 року спеціалісти управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради 14 січня вперше скористалися повноваженнями демонтувати нахаббуди, отримані від виконкому Одеської міської ради 10 грудня минулого року

Нагадаємо також, що житловий комплекс збираються звести за адресою: вулиця Приморська, 1 біля Стамбульського парку в історичному центрі міста.

Поділитися