09 грудня 2021 р. 22:20

В Одесі на залізничному вокзалі розпочав роботу туристично-інформаційний центр

В Одесі на залізничному вокзалі розпочав роботу туристично-інформаційний центр

Туристично-інформаційний центр у рамках спільного проєкту ГС Visit Ukraine та Державного агентства розвитку туризму розпочав роботу 9 грудня на залізничному вокзалі в Одесі.

Як повідомили у пресслужбі "Укзалізниці", відтепер туристи та гості міста легше й оперативніше отримуватимуть довідкову інформацію та консультації щодо перебування в Одесі.

Так, співробітники Туристично-інформаційного центру щоденно надаватимуть безоплатні консультації та довідкову інформацію щодо туристичних локацій, пам’яток та маршрутів, актуальних подій, транспорту тощо іноземним та українським туристам, які завітали до Одеси.

"Одещина — регіон, де туризм "квітне" цілий рік, приїжджати сюди можна в будь-яку пору та отримувати незабутній туристичний досвід та враження", — прокоментував голова правління Visit Ukraine Антон Тараненко.

Нагадаємо, один із трьох міських маршрутів Кілії, перестав функціонувати через нерентабільність, а в мерії немає грошей для введення муніципального. 

Компенсація за перевезення пільговиків становить 19,4 мільйони гривень, що складає майже половину необхідної суми.

В суботу, 20 листопада, на залізничному вокзалі в Ізмаїлі відбулася церемонія запуску нового дизель-поїзду «Укрзалізниці» сполученням Ізмаїл - Одеса.

Поділитися