06 лютого 2021 р. 13:25

В Одесі на капітальний ремонт школи на Садовій виділять 58 мільйонів гривень

В Одесі на капітальний ремонт школи на Садовій виділять 58 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва Одеської міської ради за рахунок коштів бюджету м. Одеси ще у 2020 році розробило проєкт реконструкції Одеської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 75, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Садова, 4.

Як повідомляє пресслужба Одеської міської ради, проєктом передбачається реконструкція 1-2-3-поверхових дворових будівель старого корпусу школи та майстерень у 2-3-поверхових корпусах школи.

Загальна площа будівель до реконструкції – 1 тисяча 177 кв. м, після реконструкції – 1 тисяча 605 кв. м.

У системі електронних закупівель Prozorro зазначено, що на реконструкцію школи буде виділено 58 млн 344 тис. 600 гривень. Початок аукціону відбудеться 22 лютого, закінчити роботи підрядник зобов'язаний до 31 грудня 2022 року.

За проєктом реконструкції передбачається: встановлення пандусів, спеціальних підйомників для людей з порушеннями опорно-рухового апарату; тактильної підлогової плитки, інформаційних таблиць та позначень шрифтом Брайля, спеціальних пристроїв для людей з порушеннями слуху. Всі приміщення пристосовані для навчання дітей з особливими потребами, у т.ч. передбачені інклюзивні санвузли. 

Однак ще в літку пресслужба міськради повідомляла, що роботи з капітального ремонту будівлі загальноосвітньої школи №75 на вул. Садовій, 4 знаходяться на фінальній стадії: проведені зміцнення фундаменту, міжповерхових перекриттів і заміна інженерних мереж, встановлена ​​сучасна система пожежної безпеки, завершуються оздоблювальні та фасадні роботи. Паралельно проводиться закупівля меблів, устаткування та іншого оснащення школи.

Зараз у повідомленні на офіційному сайті міста зазначено, що планується другий етап ремонту школи.

Нагадаємо, фірма депутата Одеської міськради виграла двохмільярдний тендер на будівництво дороги в порт. Підряднику заплатять за будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення М-28 Одеса – Южний – /М-14/ з під’їздами.

Також регіональний ландшафтний парк "Тилігульський" оголосив новий тендер для обрання компанії, якій заплатить за реконструкцію з’єднувального каналу між Тилігульським лиманом і Чорним морем на території колишнього Комінтернівського району Одеської області.

Арцизька міська рада планує встановити систему охоронно-попереджувальної сигналізації з відео спостереженням на вулицях громади. Відповідний тендер рада оголосила у системі електронних закупівель Prozorro. 

Поділитися