26 квітня 2021 р. 10:41

В Одесі кількість закритих класів знизилася на 100 за тиждень

В Одесі кількість закритих класів знизилася на 100 за тиждень

Дистанційно в Одесі на понеділок, 26 квітня, навчаються учні 158 класів початкової школи, а минулого тижня їх було 260 проте через коронавірус закритий 41 клас.

Про це повідомила директорка департаменту науки та освіти Олена Буйневич під час дистанційного засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. 

За її словами, також закрита одна школа через захворювання працівників харчоблоку та учнів, проте вже завтра вона має запрацювати. Олена Буйневич нагадала, що вже від завтра, 27 квітня, учні старших класів повернуться за парти.  

Призупинений освітній процес у 30 групах дитячих садків. 

Нагадаємо, департамент освіти та науки Одеської міської ради з 15 березня перевів учнів 5-11 класів шкіл на дистанційну форму навчання. 

На початку квітня Олена Буйневич повідомила, що агенції нерухомості Одеси реєструють фіктивні договори оренди житла для мешканців житлових комплексів, що розташовані на межі міста, щоб ті могли віддавати своїх дітей в одеські школи. Згодом з'ясувалося, що в школах Одеси навчаються 24 тисячі 350 учнів, що зареєстровані не в місті, причому 16,5 тисяч з них мешкають в Одеській області, а 8 тисяч 796 мешкають в дотичних до міста громадах. 

 

Поділитися