10 листопада 2021 р. 18:23

В Одесі інвентаризують гаражі

В Одесі інвентаризують гаражі

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився головам районних адміністрацій звести в єдину мапу місцезнаходження та інформацію про власників гаражів міста. 

За його словами, раніше працівниками муніципалітету вже проводилося дослідження щодо того, кому належать гаражі та як ті власники їх отримали.

"Проводився аналіз, кому ті гаражі належать, та які автомобілі там стоять. Ці гаражі видавали власникам автівок, які отримували городяни як засіб протезування. Проте наразі там стоять зовсім інші авто, а перших власників немає. Автівки як засоби протезування також не видають давно", - зазначив мер.

На думку Геннадія Труханова в деяких місцях гаражі можна буде прибрати та влаштувати прибудинкові парковки. На парковках, за впевненістю мера, можна розмістити більше автівок. 

Це в свою чергу надасть можливість розвантажити міжквартальні проїзди та пожежні в'їзди. Інформацію про гаражі адміністрації мають надати до 15 грудня.   

Нагадаємо, Консультативно-дорадча комісія Управління Державної архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради дозволила відкриття підземного паркінгу з торгівельно-офісними приміщеннями за адресою: вулиця Новощіпний ряд, 2.

Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України виявило факт незаконного надання суб’єктом господарювання  послуг із забезпечення паркування транспортних засобів на місцях для паркування (спеціально відведеній стоянці) за адресою: м. Одеса, пляж «Ланжерон», зона 2.

Облаштування майданчику для паркування автівок, які ведуть оптову торгівлю на так званому нічному "Привозі", потребує від шести до 10 місяців. 

Поділитися