03 жовтня 2021 р. 20:14

В Одесі горіла морська академія

В Одесі горіла морська академія

Рятувальники ліквідували пожежу в технічному приміщенні на території Одеської національної морської академії, повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

3 жовтня  о 16 годині 29 хвилин до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Одеса, по вулиці Маловського, 10, сталося загорання будівлі на території зазначеного вишу. Рятувальні підрозділи  були автоматично направлені на місце за підвищеним номером виклику.

Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці встановили наступне: загорання відбулось на першому поверсі 5-поверхової будівлі технічного призначення ОНМА. Пожежа була локалізована, а згодом ліквідована на площі 15 квадратних метрів.

Загиблих і постраждалих немає. Ймовірна причина займання встановлюється, підраховується збиток.

До ліквідації пожежі ДСНС залучила 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 36 вогнеборців.

Раніше суддя Віктор Попревич відмовив у клопотанні про зняття арешту з будівлі Асвадурова, де 4 грудня 2019 року спалахнула пожежа із 16 загиблими. Про таке Попревич повідомив Суспільному.

Нагадаємо, Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надало інформацію про порушення, які були виявлені інспекторами у школах Одеси, що ДСНС вимагає закрити в суді.

Представники департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради звернулися до управління Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо проведення перевірки в торгівельному центрі на Грецькій площі, 1 та вжиття відповідних заходів щодо нього.

Про велику пожежу у зеленій зоні біля Куяльницького лиману, що неподалік Одеси, повідомили дописувачі пабліку "Подслушано в Одессе". Пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області оприлюднила таку інформацію: о 15.47 рятувальникам надійшло повідомлення про  загорання. Після прибуття на місце фахівці з'ясували, що зайнялася суха трава. Вогонь виник у окремих осередках на площі 1 000 квадратних метрів. Для гасіння пожежі ДСНС використало 2 одиниці техніки та 10 рятувальників.

Фото: ДСНС

Поділитися