21 жовтня 2021 р. 13:34

На одеських вулицях дерева впали на автівки, а одне поранило чоловіка (оновлено)

На одеських вулицях дерева впали на автівки, а одне поранило чоловіка (оновлено)

Сильний вітер повалив дерево на Французькому бульварі, яке пошкодило автівку та поранило перехожего. 

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

"Французький бульвар, 11б, будинок ОСББ (Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку - ред.), дерево впало на авто, гілкою вдарило чоловіка, йому надана медична допомога, відпущений додому", - йдеться в публікації. 

Зазначимо, що згідно з прогнозом Гідрометцентру Чорного та Азовського морів 21 жовтня в Одесі спостерігатиметься посилення південно-західного вітру 15-20 метрів в секунду, мінлива хмарність. Без опадів. Температура 15-17 градусів за Цельсієм.

У зв'язку з посиленням вітру одеська мерія звернулась до місцевих мешканців і гостей міста з проханням бути пильними, обережно пересуватися вулицями, не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електромереж. В результаті сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок і кабелів.

Також дерево пошкодило чотири автівки на вулиці Одарія в районі Пересипу. 

15:43 За даними мерії, станом на 15:30 в Одесі впало 29 дерев і великих гілок.

У серпні два дерева впали на автівки в центрі Одеси протягом двох днів попри гарну погоду без шквалів чи дощу.

На початку серпня населені пункти Тарутинської громади постраждали від урагану зі зливою і градом - пориви вітру зривали дахи будинків і будинків, ламали дерева, а деякі навіть вирвало з коренем. 

Внаслідок стихії, що обрушилася на Одесу в ніч на 21 липня 2021 року, було повалено 140 дерев, у тому числі великі гілки.

Величезні затори, що утворилися внаслідок підтоплення Одеси через потужну зливу, не дозволяли одеситам і гостям міста вчасно дістатися з Суворовського району в центр. Про це повідомили кореспонденти ІзбірКома.

Для мешканців вулиці Шефської в Одесі, які не могли через негоду перебувати в своїх домівках, організували мобільний пункт для тимчасового розміщення. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Південно-західний апеляційний господарський суд залишив без задоволення апеляційну скаргу муніципалітету на рішення Господарського суду Одеської області, який у січні 2021 року задовільнив позов "Приватного акціонерного товариства "Страхова компанія АРКС".

ФОТО: Neo-Igor (Телеграм)

Поділитися