10 серпня 2021 р. 12:15

В Одесі автівка розтрощила зупинку з людьми (оновлено)

В Одесі автівка розтрощила зупинку з людьми (оновлено)

Автомобілі Audi та BMW зіткнулися на 4 станції Великого Фонтану в Одесі, причому Audi в'їхала в зупинку громадського транспорту, де на момент аварії знаходилися люди. 

Про це повідомили свідки події.

За попередніми даними, двох жінок з місця аварії забрала "швидка". В поліції з'ясовують обставини аварії та подробиці.  

ВІДЕО: Одеса як вона є.

13:19 В поліції повідомляють, що водій автомобіля BMW, рухаючись вулицею Фонтанська дорога, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілями Skoda, Audi, BMW та наїзд на перешкоду —зупинку громадського транспорту.

Внаслідок аварії до лікарні потрапив водій BMW.

Нагадаємо, в липні прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських, обвинувачених у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Одеський апеляційний суд ухвалив, в частині призначеного поліцейському, який в січні 2020 року збив двох пішоходів, покарання, скасувавши іспитовий термін та збільшивши термін покарання до чотирьох років ув'язнення. 

Прокурори оскаржили в апеляційному порядку вирок Київського районного суду яким у грудні 2020 року співробітника одного з районних відділів поліції Одеси визнано винним у скоєнні ДТП та засуджено до 3 років ув’язнення із звільненням від відбування покарання з встановленням іспитового строку 1 рік.

Йдеться про випадок, що стався в січні 2020 року, коли нетверезий молодий співробітник поліції зніс автомобілем шлагбаум у міжквартальному проїзді біля супермаркету на Люстдорфській дорозі в Одесі та травмував двох людей.  

Поділитися