25 березня 2021 р. 21:52

Перехрестя на Заболотного планують переробити на круговий рух

Перехрестя на Заболотного планують переробити на круговий рух

Нову схему руху планують зорганізувати на перетині вулиць Заболотного та Добровольського.

Про це повідомили у пресслужбі Суворовської районної адміністрації Одеси. 

Організація кругового руху на даній ділянці дороги має дозволити великовантажному транспорту проїжджати вулиці по дузі, що виключить маневрування великовантажного транспорту при повороті і дозволить уникнути пошкодження асфальтного покриття.

Зазначимо, що житловий масив імені Котовського - найбільший житловий район міста Одеси. Найпівнічніший район міста розташований в межах Суворовського району. Умовно селище можна поділити на основне селище (висотна забудова) та приватний сектор. Загальна чисельність населення складає 177 тисяч осіб, з яких у приватному секторі мешкає 9 тисяч осіб, а у трьох східних мікрорайонах ІІІ-4-1, ІІІ-4-2, ІІІ-4-3 забудованих наприкінці 1980-х - 2010-х роках - 32 тисячі.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за влаштування елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог). 

Відповідно до розпорядження міського голови «Про організацію дорожнього руху Іванівським шляхопроводом у м. Одесі» з 19 березня по Іванівському мосту обмежать рух автотранспорту двома внутрішніми смугами загальною масою п'ять тонн зі швидкістю до 40 кілометрів на годину, крім того заборонено рух пішоходів по обох тротуарах шляхопроводу. 

Служба автодоріг України в Одеській області заперечує, що має ремонтувати греблю Хаджибейського лиману та взагалі відповідає за неї.  

Поділитися