11 листопада 2021 р. 11:28

В більшості районів Одеси вимкнулися світлофори

В більшості районів Одеси вимкнулися світлофори

Світлофори тимчасово припинили роботу  в більшості районів Одеси у зв'язку з плановим відключенням електропостачання.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

"Відповідно до дорожніх правил, водії під час проїзду перехресть повинні дотримуватись вимог дорожніх знаків. В разі необхідності, за умови ускладнення руху, патрульні поліцейські будуть здійснювати ручне регулювання дорожнього руху на перехрестях", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що це вже друге за два дні вимкнення світлофорів у більшості районів Одеси. Аналогічне повідомлення було оприлюднене поліцією 9 листопада. 

Нагадаємо, у жовтні Одеський обласний центр соціально значущих хвороб, куди до того перевезли тяжко хворих на COVID-19, Одеська міська клінічна лікарня №11, Одеська обласна дитяча клінічна лікарня о 7:43 29 жовтня раптово залишилися без електрики.

Компанія ДТЕК "Одеські електромережі" обіцяє виключати з мережі планових вимкнень електроенергії будинки, де мешкають люди, які користуються апаратами киснезабезпечення. 

Раніше компанія "ДТЕК Одеські електромережі" повідомила про знеструмлення в субботу, 25 вересня, клієнтів Приморського району через планові ремонтні роботи на Одеській ТЕЦ з метою підготовки до осінньо-зимового періоду. 

Поділитися