22 березня 2021 р. 19:20

«Укрзалізниця» не планує припиняти рух потягів до Одеси, навіть за умови «червоної зони»

«Укрзалізниця» не планує припиняти рух потягів до Одеси, навіть за умови «червоної зони»

Кабінет міністрів України погодив зміни щодо порядку застосування транспортних обмежень для «червоних зон», тож транспортні обмеження вводитимуться окремими рішеннями відповідних Державних або регіональних комісій по кожному регіону, а не автоматично за фактом потрапляння регіону до офіційного переліку «червоних зон» за рішенням МОЗ.

Як пояснили у пресслужбі «Укрзалізниці», це означає, що чинний розклад руху наразі залишається без змін, а відтак, жодних обмежень висадки або посадки по Києву, Одеській та Сумській областях не відбудеться до того, як Державна або регіональні комісії не ухвалять свої рішення, попередньо зваживши всі фактори ризику у зв’язку з потенційною масштабною зупинкою транспорту.

Зокрема, рішення по Києву очікується до кінця дня 22 березня, про що «Укрзалізниця» повідомить додатково.

Нагадаємо, дитячі садки в Одесі працюють в звичайному режимі і наразі жодний не закрився через захворювання дітей або персоналу. 

Багато працівників одеських лікарень захворіли на COVID-19, а троє співробітників департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради захворіли вдруге. 

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації Одеської міської ради сьогодні, 22 березня, оголосить, що місто знаходиться в "червоній зоні" карантину у зв'язку із зростанням кількості випадків COVID-19. 

Міністерство охорони здоров'я зафіксувало 745 нових випадків COVID-19 на Одещині за добу 20 березня, а нових летальних випадків зафіксовано два.

Міністерство охорони здоров'я знов зафіксувало новий антирекорд із захворювання на COVID-19 на Одещині з початку року - 1 тисяча 37 випадків за добу 19 березня, а нових летальних випадків зафіксовано 11. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я знов зафіксувало в Одеській області новий антирекорд із захворювання на COVID-19 з початку року - 997 випадки за добу 17 березня, а нових летальних випадків зафіксовано 16. 

Міністерство охорони здоров'я зафіксувало в Одеській області новий антирекорд із захворювання на COVID-19 з початку року - 883 випадки за добу 16 березня. 

Нагадаємо також, що Міністерство охорони здоров'я оновило поділ карантинних зон в країні станом на 17 березня, згідно з яким Одеська область віднесена до помаранчевої зони.  

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися