24 травня 2021 р. 14:23

Учні більшості шкіл Одеси підуть на канікули в червні та без лінійок

Учні більшості шкіл Одеси підуть на канікули в червні та без лінійок

Закінчення навчального року 2020-2021 в Одесі планується в червні, коли переважна більшість шкіл міста завершать учбовий процес. 

Про це повідомила директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.  

За її словами, лише сім шкіл планують завершити роботу 28 травня. Ще у 90 школах останні дзвоники мають пролунати 4 червня, а в інших - 8 червня.  

Департамент рекомендував школам видати випускникам 9 класів документи про базову середню освіту 11 червня, а свідоцтва про здобуття повної середньої освіти випускникам 11 класів - 2 липня. 

Що стосується різноманітних урочистостей з приводу закінчення навчання, то департамент рекомендував цього року, як і минулого ,проводити останні дзвоники онлайн, без проведення лінійок.    

Нагадаємо, навчальний 2020-2021 рік в Одесі почався очно, і першого вересня діти підуть в школу з певними обмеженнями і особливим режимом.

Нагадаємо також, що три випадки розпилення балончиків під час уроків в одеських школах зафіксовано за останній місяць, два з яких випадкові, а в школах, де сталися події, п'ятеро дітей відвідували медичні пункти.

Агенції нерухомості Одеси реєструють фіктивні договори оренди житла для мешканців житлових комплексів, що розташовані на межі міста, щоб ті могли віддавати своїх дітей в ті одеські школи, які хочуть.

Поділитися