18 липня 2021 р. 21:05

У І півріччі на Одещині зареєстрували понад 6 тисяч шлюбів

У І півріччі на Одещині зареєстрували понад 6 тисяч шлюбів

Південне межрегіональне управління Міністерства юстиції України оприлюднило інформацію про роботу відділів державної реєстрації актів цивільного стану Одеської області за січень - червень 2021 року. 

Отже, за цей пеірод в регіоні народились 9 тисяч 263 людини, з них 5 тисяч 601 немовлятко зареєстровано в рамках проєкту "Малятко". Померли 20 тисяч 386 мешканців регіону.

Побралися 6 тисяч 443 пари. Понад 2 тисяч з них скористались послугами проєкту "Шлюб за добу", який впроваджено Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 502-р. Загалом органами ДРАЦС регіону проведено понад 5 тисяч урочистих обрядів шлюбу.

У звітному періоді розлучилася 1 тисяча 74 подружжя. 

Змінити ім'я вирішили 414 осіб. 

 

Нагадаємо, кошти на банківських рахунках боржників за житлово-комунальні послуги чи неплатників штрафів за перевищення швидкості можуть бути арештовані в автоматизованому режимі, але при цьому не йдеться про їх автоматичне списання. 

Про це повідомили у Міністерстві юстиції України. 

З 01.07.2021 зріс прожитковий мінімум для дитини відповідного віку, що необхідно враховувати під час визначення розміру аліментів.
Про це повідомив сайт Південно-Східного управління юстиції. 

Державна служба статистики оприлюднила дані про демографічну ситуацію в Україні за січень-лютий 2021 року, які свідчать, що смертність в Одеській області лише у квітні  зросла на 59% у порівнянні із показником останніх п'яти років. 

Поділитися