11 вересня 2021 р. 19:17

У Чорноморському відділі поліції за невідомих обставин помер чоловік

У Чорноморському відділі поліції за невідомих обставин помер чоловік

Тіло чоловіка виявили 11 вересня близько третьої години дня у вбиральні відділу поліції №2 Одеського районного управління №2 у Чорноморську.

Як зазначили у Нацполіції, ознак насильницької смерті виявлено не було.

До правоохоронців 39-річний житель Чорноморська звернувся сам через крадіжку гаманця в одному з місцевих супермаркетів.

Заявник попросився у вбиральню, де за кілька хвилин його тіло без ознак життя виявили поліцейські. На місце відразу ж викликали медиків, які констатували смерть чоловіка. 

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «природня смерть». Для встановлення причини смерті тіло померлого направлено на експертизу. На місці події працюють співробітники головної інспекції ГУНП та Управління внутрішньої безпеки в Одеській області. Обставини встановлюються. 

Нагадаємо, що поліція поки не вирішила, як кваліфікувати напад на ексдепутата районної ради на Одещині.

Як зазначили ІзбірКому в поліції, на місце виїжджала оперативна група, тож наразі вирішується питання про внесення інформації в Єдиний реєстр досудових розслідувань. 

Нагадаємо також, працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно працівника Управління стратегічних розслідувань в Одеській області, який систематично брав гроші у жительки Одеси за прикриття її порнобізнесу.

Обвинувальний акт направлено до суду.

Поділитися