12 січня 2021 р. 16:31

Новим заступником мера став чоловік співвласниці охоронного агентства "Зевс"

Новим заступником мера став чоловік співвласниці охоронного агентства "Зевс"

Виконуючий обов'язки Одеського міського голови Михайло Кучук розпорядився призначити виконуючим обов’язки заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олега Толмачова.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.  

Минулого тижня він подав декларацію в якості кандидата на цю посаду. В документі він вказав дві квартири в Одесі, що належать дружині загальною площею 177,1 квадратних метрів. А також "приміщення" площею 81 квадратний метр.

В нього два автомобілі: Hyunday-Santa-Fe 2016 року випуску та Mercedes-S 500 2015 року.

Зазначимо, що дружина Олега Толмачова - Яна є співвласницею Товариства з обмеженою відповідальністю Агентство безпеки "Зевс"

Нагадаємо, Агентство безпеки "Зевс" принесло вибачення перед журналістами і жителями Одеси за інцидент з недопуском громадян в будівлю Одеської міської ради під час сесії 14 червня 2017 року.

Нагадаємо також, що Одеський міський голова Геннадій Труханов призначив своєю радницею колишню керуючу справами виконавчого комітету Одеської міської ради Олену Оніщенко

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про звільнення її з посади керуючої справами виконавчого комітету.

Новим керуючим справами та паралельно заступником мера став Олег Бриндак.   

Заступник Одеського міського голови Олесь Янчук зібрався у відставку, про що свідчить відповідна декларація, оприлюднена Національним агентством з питань протидії корупції. 

Трохи раніше під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати Одеської міської ради затвердили новий склад виконавчого комітету, до якого увійшли зокрема міський голова та його заступники. 

Зазначимо, що склад виконкому значно змінився - із «попередників» залишилися Олександр АхмєровОльга ГоловченкоОлена ПавловаПавло ВугельманСвітлана Бедрега та, звісно, Геннадій Труханов

Поділитися