14 квітня 2021 р. 10:38

Три райони Одеси залишаться без води в ніч з четверга на п'ятницю

Три райони Одеси залишаться без води в ніч з четверга на п'ятницю

Три райони Одеси: Київський, Малиновський та Приморський залишаться без водопостачання з 23:00 15 квітня до 7:00 16 квітня.

Про це проінформували у філії «Інфоксводоканала».

На підприємстві зазначили, що відключення пов'язано з необхідністю встановлення нового насосного обладнання на водонасосній станції "Головна":

"Наразі тривають роботи щодо модернізації обладнання резервного насосу на ВНС "Головна". Для зручності споживачів роботи проводяться у нічний час", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада України відхилила постанову, що містила рекомендацію уряду повернути тариф на електроенергію на рівні 0,9 грн за кВт/год, а також поновити пільгові 100 кВт/год, у межах яких застосовуватиметься цей тариф.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг з 1 січня 2021 року встановила тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для споживачів філії «Інфоксводоканал» ТОВ «Інфокс».

Національна комісія з регулювання ринку комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила нові тарифи на теплову енергію для комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси».

Поділитися