05 травня 2021 р. 13:18

Торговці квітами перекрили рух на одеській вулиці (оновлено)

Торговці квітами перекрили рух на одеській вулиці (оновлено)

Акцію протесту на Пантелеймонівській вулиці влаштували представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз" в Одесі. Заблоковано рух автотранспорту та трамваїв. 

На минулому тижні голова Приморської райадміністрації Одеської міської ради Марат Корольов повідомив журналістам, що торговці квітами поблизу ринку вже отримали приписи з вимогою залишити територію. Наразі міська влада готується до ремонту вулиці Катерининської між Пантелеймонівською і Новощепним рядом, і стихійна торгівлю цьому заважає. Корольов додав, що підприємці, що мають дозвіл на торгівлю, зможуть тимчасово працювати у підземному переході. 

Це рішення обурило торговців, які влаштували 5 травня акцію протесту. 

Згодом торговці піддалися на умовляння поліцейських та звільнили проїжджу частину, але все одно чекають на представників міської влади для переговорів. 

Нагадаємо, Усатівська сільська рада  Одеського району Одеської області оголосила тендер для пошуку компанії, яка зробить капітальний ремонт тротуару на одній з вулиць села за 2 млн грн. 

Кредит на 630 мільйонів на ремонт доріг області Одеська облдержадміністрація планує гасити за рахунок субвенцій

Служба автодоріг України в Одеській області заперечує, що має ремонтувати греблю Хаджибейського лиману та взагалі відповідає за неї. 

Фото: Julia Himerik

Поділитися