06 серпня 2021 р. 13:27

Тимчасовий очільник Одеської митниці став постійним

Тимчасовий очільник Одеської митниці став постійним

Керівництво Державної митної служби призначило на посаду начальника Одеської митниці Андрія Танцерова з 5 серпня, як переможця конкурсу на цю посаду. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської митниці. 

Андрій Танцеров народився у Харкові, має 2 вищі освіти (закінчив Харківський державний університет та Національну юридичну академію).

У митній службі працює з 1999 року. Заступником керівника Одеської митниці був від серпня 2020 року. На цю посаду його перевели з Харківської митниці (там він працював першим заступником керівника).

Державна митна служба України 3 грудня 2020 року створила 26 нових митниць в країні та призначила їм нових тимчасових керівників. 

Тоді на цю посаду в Одеській митниці призначили Андрія Танцерова.  

Колишнього виконуючого обов'язки начальника Одеської митниці Дениса Пудрика звільнили 21 жовтня з цієї посади через незадовільну роботу підрозділу.

15 травня на засіданні колегії Державної митної служби за участі міністра фінансів Сергія Марченка та виконуючого обов’язки голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників восьми митниць, а керівникові Одеської митниці вручили попередження про наступне звільнення.

Трохи раніше ДБР заявили, що в Одеській митниці викрили на хабарі начальника одного з митних постів. Згодом у СБУ розповіли про корупційні схеми, у яких, за даними Спецслужби, були задіяні одеські митники.

Після цих заяв керівник Одеської митниці дав пресконференцію, на якій розповів, що особисто його ніхто не затримував, і ніяких підозр керівництво Одеської митниці не отримувало.

Поділитися