21 лютого 2021 р. 16:36

Суд відклав розгляд позову проти будівництва апарт-комплексу на 13 станції Великого Фонтану

Суд відклав розгляд позову проти будівництва апарт-комплексу на 13 станції Великого Фонтану

Одеський окружний адміністративний суд задовільнив клопотання представника відповідача Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради про відкладення судового засідання у зв’язку із його захворюванням.

Про це повідомили у пресслужбі суду. 

Йдеться про справу за адміністративним позовом Дачно-будівельного кооперативу «Трудовий відпочинок»,  Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради, ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» та Одеській міській раді. Позивачі просять визнати протиправними та скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: м. Одеса, Київський район, 13 ст. Великого Фонтану (біля концертного майданчика).

Нагадаємо, в грудні минулого року колегія суддів П'ятого адміністративного апеляційного суду розглянула скаргу дочірнього підприємства «Інтергал-Буд» на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 14 вересня по справі за позовом до Одеської міської ради, Департаменту архітектури та містобудування, Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправними та скасування рішення,  містобудівних умов та обмежень.

Одеський окружний адміністративний суд у вересні задовольнив заяву про забезпечення позову та заборонено Управлінню інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради, ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма "Інтергал"» та іншим особам, здійснювати будь-які підготовчі та/або будівельні роботи на земельній ділянці на 13 станції Великого Фонтану в Одесі до набрання законної сили судовим рішенням по справі. 

Нагадаємо, у квітні цього року Одеський окружний адміністративний суд заборонив будівництво апартаментів «La Mer» на 13-й станції Великого Фонтану

У грудні 2019 року будівельна компанія «Інтергал-Буд» звернулася до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправним рішення про анулювання дозволу на будівництво комплексу апартаментів «La Mer» в Одесі. Таке рішення ДАБИ прийняла в жовтні того ж року. 

У листопаді 2019 року у місті будівництва навіть сталися два зсуви ґрунту

 

Поділитися