08 грудня 2021 р. 12:27

Створеній торік фірмі віддали на 49 років півтора гектари лісу

Створеній торік фірмі віддали на 49 років півтора гектари лісу

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький розпорядився виділити лісову ділянку у довгострокове тимчасове користування товариству з обмеженою відповідальністю "Родинний відпочинок ПС".

Як зазначається в повідомленні, лісову ділянку державної власності загальною площею 1,5 га в Біляївському лісництві (квартал 31 виділи 1, 3) виділили для довгострокового тимчасового користування лісами строком на 49 років для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних та туристичних цілей без вилучення земельної ділянки у постійного користувача лісами Державного підприємства "Одеське лісове господарство".

Державне підприємство "Одеське лісове господарство" має укласти договір довгострокового тимчасового користування лісами з товариством з обмеженою відповідальністю "Родинний відпочинок ПС", встановивши плату відповідно до чинного законодавства.

Зазначимо, що за даними Міністерства юстиції України ТОВ "Родинний відпочинок ПС" зареєстровано минулого року. Власник та директор Микола Ткаченко. Статутний капітал 10 тисяч гривень.  

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

Аукціон з оренди складського майданчика площею 7 тисяч 650 квадратних метрів в Чорноморському порту відбувся 7 вересня. 

У липні Господарський суд Одеської області задовільнив позовні вимоги Чорноморської окружної прокуратури про розірвання договору оренди майна – будівель, складських майданчиків, кранових шляхів, автомобільних доріг та інших об’єктів нерухомості причалів другого терміналу Морського торговельного порту "Чорноморськ" площею понад 113 тисяч квадратних метрів.

Поділитися