05 січня 2021 р. 10:38

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2021

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2021

У вівторок, 5 січня, в Україні стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

"Сьогодні, 5 січня 2021 року, почалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Зареєструватися можна до 19 січня включно на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти", - йдеться в повідомленні.

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму, зайти в особистий кабінет учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО.

Також в МОН рекомендують за 5-7 днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО перевірити факт зарахування коштів.



Нагадаємо, що у зв'язку з епідеміологічною небезпекою для проходження пробного ЗНО кожен учасник зможе вибрати тільки один предмет. Тестування з усіх предметів пройде в один день, 10 квітня 2021 року.

Результат пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО, буде оприлюднено на їх інформаційних сторінках 16 квітня.

Вартість пробного ЗНО в 2021 році буде коливатися в межах від 195 до 255 грн.

Нагадаємо, що у 2020 році через пандемію пробне ЗНО скасували.

Поділитися