04 травня 2021 р. 18:07

Синоптики оголосили в Одеській області надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Синоптики оголосили в Одеській області надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Вночі 4 та 5 травня в північних, центральних, 4 травня і у західних, 5 травня також у східних, Запорізькій та Херсонській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпеки, жовтий).

Про це повідомили у пресслужбі Укргідрометцентру.

Натомість 5 травня у більшості районів Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Кіровоградської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської та Миколаївської областей переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, людей яких евакуювали рятівники з готелю Palais Royal розселені в готелях «Чорне море», «Моцарт» і «Ланжерон». Про це повідомив заступник міського голови Одеси Павло Вугельман.

Під час гасіння пожежі з вікна 5-го поверху будівлі готелю за допомогою автодрабини врятовано 7 осіб, з них одна дитина.

30 квітня пожежу в 15-поверховому корпусі клінічного санаторію імені Пирогова в Одесі погасили робітники медичного закладу до прибуття рятівників, проте один з пацієнтів постраждав. 

Повідомлення про загорання у квартирі житлового будинку за адресою вул. Рішельєвська, 56 надійшло 29 квітня о 3:00 до Служби порятунку «101».

Повідомлення про загорання в підвальному приміщенні не експлуатуємого готелю на вул. Рішельєвська, 59 надійшло 28 квітня о 11:52 до Служби порятунку «101».

Чоловік та жінка постраждали через вибух газу на вулиці Сєрова в Одесі, в результаті їхнє помешкання було зруйновано.

Увечері 24 квітня спалахнула пожежа в будівлі на Митній площі. Прибулі рятувальники виявили, що горить двоповерховий покинутий будинок. Вогонь охопив 100 квадратних метрів. 

13 квітня повідомлення про загорання офісу на 24-му поверсі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Середньофонтанська, 35 в Одесі надійшло о 7:11 до служби порятунку. 

Поділитися