02 серпня 2021 р. 10:59

Сільрада на Одещині закрила павільйони депутата на пляжі

Сільрада на Одещині закрила павільйони депутата на пляжі

Лиманська сільська рада Білгород-Дністровського району примусово закрила павільйони депутата громади на пляжі місцевого курорту Расєйка.

Про це повідомив сільський голова Василь Резниченко

За його словами, такий крок ради спричинила несплата володарем павільйонів податків до місцевого бюджету. Тож роботу торгівельних об'єктів буде відновлено після погашення заборгованості за минулі роки.  

Між тим Одеський муніципалітет планує масштабний демонтаж павільйонів навколо ринку "Привоз". Зокрема, під знесення підпадають місця торгівлі квітників на вулиці Катерининській. Як зазначив міський голова Геннадій Труханов, частина об'єктів належить торгівельному центру "Острів", тож його власники вже готові надати підприємцям місця в будівлі.  Замість демонтованих павільйонів може з'явитися зона громадського відпочинку, розглядається навіть варіант із улаштуванням фонтанів. 

Також  планують знести частину малих архітектурних форм на ділянці між вулицями Мечникова та Преображенською біля "Привозу".

Загалом у першому півріччі 2021 року в Одесі демонтували вже 359 МАФів.

Нагадаємо, у квітні 2021 виконавчий комітет Одеської міської ради вирішив здійснити демонтаж ряду торгівельних об'єктів на розі вулиці Дерибасівської та Червоного провулку. 

У вересні комісія Одеської міської ради з питань житлово-комунального господарства розглядала питання щодо ліквідації КП «Парки Одеси». КП займається проведенням торгово-розважальних заходів та розміщенням торгових точок і ярмарків.

В лютому директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман заявив про намір об'єднати два комунальних підприємства, що відповідають за зелені насадження в місті.

Поділитися