12 січня 2021 р. 10:26

Ще один міський голова в Одеській області заявив, що знайшов в кабінеті шпигунське обладнання

Ще один міський голова в Одеській області заявив, що знайшов в кабінеті шпигунське обладнання

Чорноморський міський голова Василь Гуляєв заявив, що поставив на двері свого кабінету електронні замки задля захисту від шпигунів. 

За словами мера, за два тижні після обрання його кабінет перевірили та знайшли там підслуховуючі пристрої, які невідомо хто встановив. 

Саме цей випадок змусив вдатися до неординарного рішення із замками. Василь Гуляєв наполягає, що як міський голова, він володіє деякою таємною інформацією.

"Хоч не в значній мірі, але коли я їду за кордон, я маю брати дозвіл у відповідних служб. Бо я володію державною таємницею, хоч й трохи", - зазначив він.

Також Василь Гуляєв заявив, що невідомо куди транслюють зображення камери відеоспостереження, встановлені в муніципалітеті. 

"В нас дива відбуваються взагалі із технікою. В мерії стоять камери, а для кого вони працюють, куди транслюють сигнал  - невідомо", - поскаржився він.

Зазначимо, що Василь Гуляєв вже другий міський голова на Одещині, який повідомив про якісь підслуховуючі пристрої в своєму кабінеті. 

Так, у грудні минулого року Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан повідомив, що в його кабінеті виявили приховані камери та медіа-сервер невідомо ким та коли встановленні. 

А в листопаді голова Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Олександр Боярський звернувся до Вищої ради правосуддя зі скаргою на правоохоронців, які нібито встановили в кабінеті судді прослуховуючий пристрій

Поділитися