22 червня 2021 р. 17:18

Рятувальники шукають людей, яких можливо завалило зсувом в курортному селі на Одещині

Рятувальники шукають людей, яких можливо завалило зсувом в курортному селі на Одещині

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій наразі перевіряють, чи не засипало ґрунтом людей на березі моря, біля бази відпочинку "Перлина" в селі Лебедівка Білгород-Дністровського району Одеської області.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС в Одеській області. 

За попередньою інформацією під ґрунтом можливо знаходяться люди. До пошукових робіт на даний час залучено 40 чоловік з оперативних служб. На місці події виявлено речі відпочиваючих. Сили та засоби нарощуються. Інформація про постраждалих перевіряється.

ВІДЕО: ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, у травні зсув ґрунту стався на ділянці капітального ремонту автомобільної дороги Р-33 (км 251, Бородавський яр) в Подільському районі Одеської області. Хоча деформацій та пошкоджень дорожнього покриття не виявлено, Служба автомобільних доріг в Одеській області надіслала вимогу до генпідрядної організації ТОВ «Ростдорстрой» щодо ліквідації зсуву та виявлених дефектів. 

У лютому цього року колісний будівельний кран, що знаходився на території споруджуваного ЖК «Родос» провалився в котлован, постраждалих не було. Раніше, того ж місяця в Аркадії стався зсув ґрунту

В жовтні 2020 року двоє будівельників опинилися під завалою на будівельному майданчику житлового комплексу GREE'S на вулиці Сахарова, 5 в Одесі.

У вересні того ж року невеликий зсув ґрунту стався на частині схилу в одеській Аркадії біля будівництва, яке веде ТОВ «Перлина», зупиненого суддями. Забудовник планував звести тут чотири 12-поверхові будівлі з підземним паркінгом на 552 автомобіля. При цьому, будівництво велося під виглядом берегоукріплювальних робіт, а висотки забудовник намагався видати за об'єкти рекреації.

В червні 2020 року невеликий зсув ґрунту стався на 13-й станції Великого Фонтану між будівельним майданчиком «Гефеста» «Каліпсо» та новобудовою - житловим комплексом «Магніт». 

Йдеться про будівництво, щодо якого Одеський окружний адміністративний суд 12 травня розпочав провадження за позовом до департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради. Позивач вимагає визнати протиправними та скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: Одеса, 13-та станція Великого Фонтану (район пляжу «Курортний»).

12 січня 2019 року автокран впав і придавив стрілою робітника на будівництві на пляжі «Ланжерон». Від отриманих травм чоловік помер. 

Поділитися