17 листопада 2021 р. 18:11

Розв'язку на в'їзді в Одесу почнуть будувати наступного року

Розв'язку на в'їзді в Одесу почнуть будувати наступного року

Нову транспортну розв'язку «Два стовпи» на автомобільній дорозі М-28 Одеса – Южний (обхід Одеси) почнуть будувати у 2022 році, а на час будівництва розроблять схему тимчасової організації руху. 

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг. 

Як зазначили в САД, обхід місця будівництва треба організувати тому, що існуюча транспортна розв’язка сполучає міжнародні автомобільні дороги державного значення М-15 Одеса-Рені (на Бухарест), М-16 Одеса-Кучурган (на Кишинеу) та М-28 Одеса – Южне (Обхід Одеси). 

«Плануємо розпочати будівництво нової транспортної розв’язки «Два стовпи» вже у 2022 році. Щоб уникнути небажаних заторів, першочергово потрібно організувати якісний тимчасовий об’їзд та розпочати будівництво розв’язки з під’їзних шляхів, які потім з’єднаємо з новозбудованою розв’язкою», - повідомив начальник Служби Дмитро Рибалка.

Нагадаємо, у вересні Служба автомобільних доріг в Одеській області презентувала два варіанти транспортної розв’язки «Два стовпи» на автомобільній дорозі М-28 Одеса – Южне (обхід м. Одеси).

Існуюча транспортна розв’язка, яка сполучає автомобільні дороги державного значення М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест), М-16 Одеса-Кучурган (на м. Кишинів) та М-28 Одеса – Южне (Обхід м. Одеси) у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху, значним збільшенням великовантажного автотранспорту та низькою пропускною спроможністю не відповідає сучасним вимогам.

Поділитися