11 жовтня 2021 р. 15:59

Ректора Одеського університету внутрішніх справ звільнили з посади

Ректора Одеського університету внутрішніх справ звільнили з посади

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ про звільнення з посади ректора Одеського державного університету внутрішніх справ В'ячеслава Аброськіна.

Відповідний наказ розповсюдила журналістка Ірина Гриб

Згідно з наказом, контракт з Аброськіним розірвали через невиконання ним без поважних причин покладених на нього обов'язків. 

В'ячеслав Аброськін народився 20 квітня 1973 року. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1994 році з посади оперуповноваженого відділення карного розшуку Ленінського райвідділу Управління МВС України в Севастополі.

  • У березні 2014 року був призначений керівником управління організації розкриття злочинів проти власності та розшукової роботи Департаменту карного розшуку, заступником начальника Департаменту.
  • У листопаді того ж року наказом міністра МВС України призначений на посаду начальника Головного управління МВС України в Донецькій області.
  • 6 листопада 2015 року наказом голови Національної поліції України Хатіі Деканоїдзе призначений на посаду начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
  • З 10 березня 2017 року призначений заступником голови Національної поліції України.
  • З 19 липня 2017 року призначений першим заступником голови Національної поліції України за поданням голови Нацполіціі Сергія Князєва.
  • У вересні 2019 року повідомив, що написав рапорт про звільнення за власним бажанням.

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ Іван Катеринчук покинув свій пост 13 вересня 2019 року.

Новим ректором Одеського державного університету внутрішніх справ у жовтні 2019 року був офіційно призначений В'ячеслав Аброськін, який до того покинув посаду першого заступника глави Нацполіціі України.

ФОТО: Ірина Гриб

Поділитися