20 травня 2021 р. 09:46

Президент звільнив голову колишньої Лиманської райдержадміністрації

Президент звільнив голову колишньої Лиманської райдержадміністрації

Президент України Володимир Зеленський звільнив Василя Приймака з посади голови ліквідованої вже Лиманської районної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження голови держави оприлюднив офіс президента. 

Василя Приймака призначив попередній голова держави Петро Порошенко 30 травня 2017 року. Василь Приймак виграв конкурс на цю посаду ще в березні того року. Зокрема 20 березня Національне агентство України з питань державної служби опублікувало імена переможців конкурсу на посади голів районних державних адміністрацій в Лиманському, Окнянському і Захарівському районах.

Нагадаємо, у липні минулого, 2020 року, Верховна Рада України прийняла постанову про створення і ліквідацію районів, скоротивши кількість районів в Україні з 490 до 138, зменшивши їх кількість і в Одеській області. Лиманський район потрапив до складу Одеського району.

Нагадаємо також, що президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення двох очільників районних державних адміністрацій в Одеській області.

Трохи раніше президент перепризначив колишнього голову Любашівської РДА Геннадія Бамбуру очільником Болградської районної державної адміністрації Одеської області.

У березні головою Ізмаїльської районної державної адміністрації Одеської області призначили Родіона Абашева. У лютому Володимир Зеленський двома своїми розпорядження одного дня спочатку звільнив, а потім знов призначив голову Роздільнянської районної державної адміністрації Сергія Приходька.

У листопаді 2020 року Володимир Зеленський підписав указ про призначення головою Одеської обласної адміністрації Сергія Грицевецького. 

Поділитися