05 листопада 2021 р. 10:46

Поліція заборонила проїзд трасою Ізмаїл-Кілія-Вилкове

Поліція заборонила проїзд трасою Ізмаїл-Кілія-Вилкове

Патрульна поліція Одеської області повідомила, що у зв'язку з аварійним станом мосту між Ізмаїлом та Кілією рух будь-якого транспорту трасою Ізмаїл-Кілія-Вилкове заборонений.

Як зазначили у поліції, їздити трасою не можна з 18:00 4 листопада, про відновлення руху правоохоронці повідомлять додатково. 

Втім, взагалі відрізати Вилкове та Кілію від Ізмаїлу звичайно не збираються, тож розробили схему об'їзду небезпечної ділянки траси, згідно з якою транспорт вагою більш ніж 24 тонни має їхати лише дорогою Одеса-Рені. Водії легшого за 24 тонни транспорту можуть користуватися дорогою місцевого значення О161016, тобто від села Кислиця на Комишивку, Муравлівку й Червоний Яр та далі трасою Ізмаїл-Кілія-Вилкове. 

   

Нагадаємо, у вересні через будівництво транспортної розв'язки на трасі М-05 Київ – Одеса поблизу села Віта-Поштова з 7 вересня до 25 жовтня буде перекрито дорогу у напрямку Києва.

У лютому Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт 24,4 кілометрів автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове.

Поділитися