18 липня 2021 р. 13:08

Поблизу Затоки потонули батько й син

Поблизу Затоки потонули батько й син

17 липня в курортному селищі Затока Білгород-Дністровського району Одеської області о 13 годині 30 хвилин працівниками рятувального посту на пляжі бази відпочинку «Ірина» вилучено з води без ознак життя 49-річного чоловіка - мешканця Черкаської області.

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області. 

Під час з’ясування обставин події стало відомо, що чоловік перебував у воді разом із 13 річним сином. До пошуку дитини вздовж берегової лінії були залучені правоохоронці і місцеві мешканці. Рятувальники проводили обстеження морського дна на місці трагічної події.

І вже сьогодні, 18 липня, пресслужба ГУ ДСНС повідомила: об 11.50 відпочивальники знайшли тіло хлопчика у воді на пляжі бази відпочинку "Ірина".

Нагадаємо, туристи, що відпочивають на пляжах Одеси, найчастіше звертаються до медиків через травми та отруєння. З початку сезону таких звернень було понад 270. 

Сильні опади, що вирували Одесою останні кілька днів, змили в море багато ґрунту, що, разом із теплою водою, призвело до розвитку у воді солоноватоводної цианобактерії Aphanizomenon flos-aquae. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook співробітниця Українського наукового центру екології моря Галина Теренько.

Також слідчі Державного бюро розслідувань затримали під час одержання неправомірної вигоди начальника одного із районних секторів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Будівля за адресою: вулиця Старопортофранківська, 10  в центрі Одеси розвалилася 6 липня 2021 року. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області. 

Дещо раніше на одеському Пересипу теж впала стіна приватного підприємства.

12 червня обвалилася верхня частина фасаду будівлі одеського Головпоштамту, розташованого на вулиці Садовій, 10 в центрі міста.

7 червня шматок карниза впав з будівлі на Канатній, 84. Це прибутковий будинок А. І. Барт, споруджений 1903 року.

Раніше обвалення балкона з фасаду пам'ятки архітектури місцевого значення на вулиці Великій Арнаутській, 24 відбулося ввечері 2 червня.

Фото: ГУ ДСНС

Поділитися