10 травня 2021 р. 16:39

Пішов з життя головний редактор дитячих та юнацьких програм Одеського телебачення

Пішов з життя головний редактор дитячих та юнацьких програм Одеського телебачення

На 76-му році пішов з життя Юрій Миколайович Чевічелов - головний редактор дитячих та юнацьких програм "Молодість" Одеського державного телебачення.

Про це повідомили в Департаменті культури та туризму Одеської міської ради.

"Життєрадісна творча людина, професіонал своєї справи, всіма улюблений Юрій Миколайович створив цілий ТВ-літопис одеських дитячих талантів," - зазначили у пресслужбі департаменту.

Прощання з Юрієм Миколайовичем Чевічеловим відбудеться 12 травня о 10.00 біля його будинку за адресою: вул. Героїв оборони Одеси, будинок 94. Похорон на Західному кладовищі.

Нагадаємо, колишній директор Одеської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені проф. П. С. Столярського (нині Одеський державний музичний ліцей імені проф. П. С. Столярського) Євген Лисюк помер 19 квітня 2021 року на 72 році життя.

Авторка сценаріїв епізодів програми "Городок" Ірина Полторак померла в Одесі в ніч з 18 на 19 квітня.   

Суд може закрити справу щодо оцінювачки майна Галини Богданової, обвинуваченої у резонансній справі одеського "Краяну", через її смерть. 

Нагадаємо також, що колишній заступник Одеського міського голови Вахтангі Убірія помер 22 березня на 71 році життя. 

Почесний громадянин Одеси, член історико-топонімічної комісії Одеської міської ради, журналіст та краєзнавець Олег Губарь помер через тяжке хронічне захворювання, ускладненого нещодавно перенесеним COVID-19.

17 березня, на 74 році життя помер Валерій Орловський - засновник Одеського Музею митниці. 

В січні на 61 році пішла з життя відома одеська актриса театру і кіно Ірина Токарчук, відома багатьом глядачам як тітка Сіма з Одеської комуналки.

Також у січні пішов з життя декан філологічного факультету Одеського національного університету імені Мечникова професор Євген Черноіваненко.

Поділитися