19 червня 2021 р. 16:56

Підприємці "Сьомого километра" зламали паркан, яким адміністрація огородила місце майбутньої реконструкції

Підприємці "Сьомого километра" зламали паркан, яким адміністрація огородила місце майбутньої реконструкції

Біля 50 підприємців, що працюють на ринку "Сьомий кілометр" під Одесою влаштували сьогодні, 19 червня акцію протесту через огорожу, яку встановила адміністрація ринку під приводом реконструкції площі де розташовані контейнери з іграшками. 

Контейнери адміністрація почала переміщувати, але підприємці були обурені тим, що їх, за їхніми словами, взагалі не попередили про дату початку робіт. 

Окрім того підприємці стверджують, що існуючі контейнери їх влаштовують, а намір адміністрації встановити павільйони призведе до підвищення вартості оренди.

В результаті паркан заламали, а уламки принесли до будівлі адміністрації ринку.  

Як повідомили виданню Odessa.online в адміністрації ринку,  реконструкцію торгових майданчиків вони проводять вже впродовж десяти років.  В даний час досягнута домовленість з більшістю підприємців, які перебувають на першому контейнерному майданчику про їхню згоду на проведення реконструкції. 

Нагадаємо, у травні акцію протесту на Пантелеймонівській вулиці влаштували представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз" в Одесі. Заблоковано рух автотранспорту та трамваїв. 

У квітні представники всеукраїнської асоціації підприємців влаштували акцію протесту через обмеження в роботі ринку «Союз», що в Суворовському районі Одеси.

У листопаді 2020 року поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій, через акцію підприємців ринку «Сьомий кілометр».

22 листопада в Одесі на ринку «Сьомий кілометр» підприємці влаштували бунт проти карантину вихідного дня в Україні. Бізнесмени на знак протесту перекрили дорогу та погрожували оголосити голодування. 

Раніше підприємці Київського ринку Одеси 14 листопада влаштували акцію протесту через карантин вихідного дня та перекрили вулицю Грушко у мікрорайоні Таїрово. 

Поділитися