25 березня 2021 р. 18:22

Підозрюваного в побитті ветерана помічника нардепа відправили під домашній арешт

Підозрюваного в побитті ветерана помічника нардепа відправили під домашній арешт

Ованеса Кіракосяна, якого підозрюють у побитті ветерана російсько-української війни Євгена Кучинського, відправили під цілодобовий домашній арешт строком на один місяць.

Таке рішення ухвалив Комінтернівський районний суд Одеської області, передає «Думська».

Йдеться про інцидент, коли на парковці одного з охоронних агентств сталася бійка за участю помічника народного депутата Анатолія Урбанського на громадських засадах. Тоді помічник нардепа побив ветерана АТО.

Після того, близько 150 одеситів, ветеранів та віськовослужбовців 28 ОМБР, де служив постраждалий, пікетували офіс компанії, вимагаючи зустрічі як із її керівником Нареком Кіракосяном, так і з його заступником та братом Ованесом. Саме Ованес Кіракосян був одним з тих, хто бив Євгена Кучинського та саме він і є помічником Анатолія Урбанського.

В поліції спочатку відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  Але потім перекваліфікували на ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. 

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому інспектору одного із відділів поліції Одеси та цивільній особі, які вдвох побили таксиста за те, що той відмовився перевозити малолітню дитину без спеціального крісла.

Приморський районний суд Одеси засудив антимайданівця Євгена Цапліна, який в 2014 році намагався вбити активіста Андрія Юсова, що очолював тоді Одеський осередок партії «УДАР Віталія Кличка».  Суд засудив Євгена Цапліна до 12 років в'язниці, проте, за «законом Савченко» його звільнять із слідчого ізолятора. 

В грудні слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно військовослужбовця строкової військової служби однієї з військових частин Одеської області, що у побитті солдата, яке спричинило тяжкі наслідки.

Поділитися