24 вересня 2021 р. 09:59

Підліток в Чорноморську потрощив шість авто на маминій машині

Підліток в Чорноморську потрощив шість авто на маминій машині

Поліцейські склали два адміністративних протоколи на 17-річного мешканця Чорноморська Одеської області через те, що він влаштував дорожньо-транспортну пригоду та потрощив шість чужих автівок.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області. 

Встановлено, що 17-річний містянин без дозволу взяв у матері авто, не впорався з керуванням та зіткнувся із запаркованими на узбіччі транспортними засобами. Подія сталася близько шостої години вечора на одній з центральних вулиць міста. 

Зокрема адміністративні протоколи складені адміністративні протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. 

Перше правопорушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Друге тягне за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн).

Нагадаємо, у серпні троє працівників поліції загинули, ще один травмований через дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по дорозі з Татарбунар у Сарату в селі Зоря. 

Раніше автомобілі Audi та BMW зіткнулися на 4 станції Великого Фонтану в Одесі, причому Audi в'їхала в зупинку громадського транспорту, де на момент аварії знаходилися люди. 

В липні прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських, обвинувачених у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Одеський апеляційний суд ухвалив, в частині призначеного поліцейському, який в січні 2020 року збив двох пішоходів, покарання, скасувавши іспитовий термін та збільшивши термін покарання до чотирьох років ув'язнення. 

Поділитися